Menu
A+ A A-

NIEUWS

Internationaal Natuurfotofestival GDT

Het festival is afgelopen. Het was weer een geweldig weekend met indrukwekkende presentaties en vele mooie beelden. De beeldenhal is een nieuw highlight van het festival. Hier kun je op je gemak de tentoonstellingen van verschillende fotografen, vereniginen en wedstrijden uit verschillende landen bekijken. Het was ook voor mij een highlight, omdat ook ik deel uitmaakte van de tentoonstelling.


De fotowedstrijd 'Europees Natuurfotograf van het jaar 2012' was voor mij eveneens een highlight, omdat mijn beeld 'The Little Brother' een 'highly commended' in de wacht sleepte in de categorie 'Landschap'.

Tentoonstelling in Lünen

Aanstaande vrijdag gaat het weer naar Lünen in Duitsland om mijn tentoonstelling in de beeldenhal op te hangen, die tijdens het grote internationale Natuurfotofestival 2012 van de GDT te zien is.

Interview in 'Camera Magazine'

Ook 'Camera Magazine' heeft nu in de nieuwe uitgave (137) een interview over mijn kijk op de natuurfotografie gepubliceerd. In het 8 pagina's tellend interview staat een mooie keuze van mijn beelden van abstract tot wildlife.

Interview in magazine 'Fotografie'

In de nieuwe uitgave van het magazine 'Fotografie' staat een 10 pagina tellend interview over mijn fotografisch werk met vele foto's. Volgens kenners is het de moeite waard om te lezen! :-)

Het geeft extra voldoening wanneer ook de media meer interesse in je werk toont.