Menu
A+ A A-

NIEUWS

Interview @ drumeți și drumeții

Deze maand werd ik door Andreea Popescu gevraagd of ik mee wil werken aan een interview voor de Roemeense website www.drumetisidrumetii.com, een mooie en inspirerende website voor natuurfotografen en bergbeklimmers. Het interview is tweetalig: engels en roemeens.
Voor wie het hele interview wil lezen kan hier een kijkje nemen.

2017-06-20 drumeti

2e plaats 'Duo'

Mijn 'Nieuwsgierige Falkland kwaks' hebben een tweede plaats behaald in de kategorie 'Duo' bij de internationale natuurfotowedstrijd 'Festival de l'Oiseau et de la Nature' en is nu tijdens het gelijknamig festival te zien in de 'International Photo Competition Exhibition' in Le Crotoy (zaal Colette) Baie de Somme (Frankrijk).

2017 Duo

Mooi boek met ook vele foto's van mijn hand

De uitgeverij 'Knesebeck' heeft in samenwerking met de 'Regionalgruppe Baden' van de GDT (Gesellschaft Deutscher Tierfotografen e.V.), waar ik lid van ben, dit mooie boek over de prachtige natuur van het Zuiden van Duitsland en de Vogezen uit gebracht. Ik ben erg blij dat ook ik een bijdrage aan het boek mocht leveren in vorm van vele foto's. Het is een heel mooi boek geworden met prachtige foto's, informatieve teksten en een heel mooi lay-out.

Via de site http://www.knesebeck-verlag.de kan men het boek bestellen.

2017 Duo